26/7

Hej!

Idag är det packa som gäller, för imorgon åker familjen till rättvik! Vi är tre husvagnar som drar klockan åtta imorgon från mellangrind! Men innan dess är det lite att styra med! Försöker få upp Micke.. Meeeen.

Igår jobbade jag mellan 9-20! Sen åkte vi runt lite, bla hasselbacken och mc donald´s! Kom hem klockan ett! Utanför träffade vi Micke och Jessica! Stog och pratade med dom ett tag, så stog vi och förklarade för varandra hur det såg ut i varandras lägenheter. Så kom vi på att vi kunde gå in till varandra och visa hur vi bodde! Sagt som gjort!
Efter visningen satte vi oss i soffan och pratade! :) Jätte trevligt!! Men det blev sent i säng inatt. Men det är lugnt! Alltid lika trevligt att prata med trevliga människor :p


Nu ska jag städa råttburen och sen åka till Lotorp och fixa! :)
Hejhej!

18/7

Hej!

Grattis till mig och Micke idag för det är våran fyra års-dag! Tralalalalaaa! :)


Over and Out!

4/7

Hej!

Nu har jag precis dammat, dammsugit och moppat golven. Blev helt slut! Så jäkla kvavt! Har alla fönster på vid gavel för att få lite korsdrag! Skönt!
Idag ska vi som sagt till Fanny på fest! :) Ska bli roligt! Blir nog en pizza också skulle jag tro! :P

Imorgon fyller Niklas år, min kusins barn! Så vi ska dit och fira honom ett varv, annars blir det lungt! :) Skööönt!
Måndag är det jobb som gäller!

Nej nu ska ja dra mig!
Hejhej!

2/7

Hej!
Här var det ett tag sen man skirev, igen... Men jag hinner inte blogga, har mycket för mig, jobbar mycket. Och när det inte är jobb är man upptagen med annat!

Imorgon är jag ledig vilket ska bli skönt!! Har fruktansvärt ont i fötter och ben nu efter allt jobb! Och denna värme! Den tar kol på mig snart!!! Och råttorna med, dom badar varje dag för att bli lite svalkade! Tycker dom är skönt! :P

Förövrigt har det inte hänt allt för mycket! Pappa har sålt båten och köpt en merca cab och en annan båt, =) Den ska jag och Micke lära oss att köra i sommar! Se hur det går! Men det ska vi fixa!
Vi ska även till rättvik v31 med min familj. Och vi hade bokat tre camping platser och alla hade husvagn, vi med. Tills pappa ringde till Mickes morfar som vi skulle låna den av. Då var den tydligen upptagen då vi hade bokat den. panik fick vi eftersom då stog vi där utan husvagn!! Som tur var har Lotta på jobbet en husvagn som vi fick låna, vi ska hämta den, den 14e juli eftersom dom¨åker på semester sen, så då får den stå i Logen sålänge! Så där hade vi en riiiiktig tur alltså!

På lördag ska vi hem till Fanny eftersom hon kommit hem från tyskland nu! Lite fest och så! Blir nog trevligt!! =)


Nej nu orkar jag inte skriva mer!
Hejdå!

RSS 2.0