28e oktober

Hopp, så skriver jag igen! kanske för att jag såg att besöks statistiken gick i toppen sen mitt förra inlägg! Det gillar vi, MEN ni är dåliga på att kommentera! ;)
Igår iallafall var jag hos Anton som fyllde fyra år, Anton är min systers barn! han är galen i blixten, så dom flesta av hans paket var något med blixten på! Av mig fick han ett blixten memori och en prutt kudde! Jag har glömt bort att det var så kul med pruttkudde, och det hade nog dom flesta gjort! Tänk vad en liten prutt kan pigga upp tillvaron! :)
Och idag har jag varit hos Siri och färgat håret! Blev mitt blonda kvar, Siri avrådde mig skarpt från att färga ifrån mitt blonda, hon vet väl att jag ångrar mig inom kort! O Jim tyckte också att jag skulle ha kvar det ljusa, o då måste man ju lyssna på det!! :) Nu sitter jag här och inte har något bättre för mig i väntan på att Jim ska komma, så därför får ni en uppdatering! :) Vi ska iaf till mamma o pappa ikväll, äta lite kvällsmat o Jim ska träffa dom för första gången! eller inte första gången dom träffas, men första gången i det här sammanhanget.. :) hehe!

Så är jag taggad till dubbeln med! Blev ändrat, så vi ska vara hemma hos Becka innan, vi blev helt enkelt för många i min lilla etta! :) Så det kommer bli grymt :D och imorgon är det jobb för första gången för denna vecka, och även sista gången! :D

ByeBye! :)


26e oktober!

Då ska vi se.. sist jag skrev hade jag en tuff arbets vecka framför mig, den gick bra! Trivs ju så himla bra på nya stället alltså! lööövly! Helgen spenderades i skärgården med mamma och pappa, vila efter allt jobb! :) o denna vecka är jag ledig till fredag eftermiddag, har ju jobbar en hel månads jobb på tre veckor, så då blir jag ledig sista veckan! Så nu är man ledig med gott samvete när man vet att man jobbat tillräckligt! :)
Igår var jag och klippte mig hos Frida, och på torsdag blir det att färga håret hos Siri, tror det blir något röd aktigt denna gång, ska nog svika det blonda ett tag, men vi får se... :) Sen igår på kvällen var jag hos Jim! Kollade tv och bara va, och bli pillad i håret, hur underbar är inte det??

På lördag så är det dubbeldans som gäller! Vi ska va hemma hos min innan ett gäng, det är jag, emma, becka, jim, erik, kim, frasse, johan, olle, och nån kompis till johan, kanske mats och sandra! :) Sen far vi ut, känner på mig att det kommer bli en grym kväll!! :)
Förövrigt kan jag berätta hemligheten nu med, för er som inte redan vet! :)

jag har köpt hus!!!! :D:D
Det har varit mitt dröm hus, har sagt sen jag var liten att jag skulle bo där när jag blir stor. Det är som sagt farmor och farfars hus. Och nu är den drömmen sann, och det känns väldigt bra!! Så nu väntar jag bara tills jag får flytta in och börja rusta och fixa, jag vet preciiis hur jag vill ha det, och det kommer bli kanon bra! :)
Det värsta är att jag är väldigt mörkrädd, men jag får fixa sovsällskap ett tag så jag hinner vänja mig med alla ljud! Fick dessutom en katt på köpet, han heter Picasso och är väldens mysigaste! :)
Som ni förstår så älskar jag livet nu!! Köpt hus, trivs as bra på jobbet, har fina vänner runt omkring mig, och dejtar en helmysig kille! :)

Nog talat för denna gång!
Hejdå!

13e oktober!

Nu är uppdateringarna täta här känner jag, men nu kör vi så länge gnistan finns! :D

Idag har jag jobbat igen, full fart från start till stopp! Sen hem till mamma o prata lite, sen har jag tvättat o bara slappat. Har blivit skrämd av grannens katt, och världens största spindel, ogilla spindar alltså!!! USCH! Imorgon är jag ledig vilket ska bli riktigt gött!! Ska mig ett varv till syster som fyller år! :)

Nästa vecka är proppad med jobb igen! Det gillas skarpt!!
Måndag: 11.30-22
Tisdag: 7-10
Onsdag- 7-16, 16-22, 22-07
Torsdag-7-14.30

Så mellan onsdag och torsdag bosätter jag mig på jobbet! :) fint!!

Har kanske sagt det förut, men. JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!! :D

hejdå!

12e Oktober

Hemma från ett kvällspass nu! Så nu blir det sängen, ladda för ett nytt pass imorgon! Det går för runt alltså med jobb, men jag gillart! Fast det får inte bli för mycket! Men jag överlever! Trivs ju som fisken i vattnet på jobbet :)
Dessutom är jag ju ledig på Torsdag! Woonderbart! Då ska jag till läkaren klockan 11, ogilla skarpt! O så ska jag till syster som fyller år! Och kanske hitta på nått skoj med Jim! Sen var den lediga dagen till ända! :D
Besöksstatestiken gick i toppen för mitt senaste inlägg, även massa sms där folk undrar om förändringen! haha ;) Ni kan få vara nyfikna ett tag till! Mer info kommer senare ;)

Heejdå Mina vänner :D

11e oktober!

Inleder som vanligt att här var det länge sen man skrev! :D
Hade varit i Ullared sist jag skrev såg jag, blir nog ett varv dit snart igen, stora planer på intåg i mitt liv.. Men, delar inte med mig av det här, eftersom ni som läser inte kan kommentera vilka ni är!! Har ju fått reda på att Faster Ann läser, Så hej Ann! :) Och du vet ju redan den stora förändringen i mitt liv inom kort, till er andra som inte vet. Lååång näsa till er! ;)

Denna vecka är riktigt tuff på jobb, 64 timmar väntar till söndag kväll, dessutom känner jag mig inte 100% kry. Men här har vi inte tid med sjukdom just nu, det får bara inte ske!
Just det, en sak till som hänt. Fått jobb på ett till ställe, så nu är det 7 olika ställen som kan ringa o jag kan hoppa in o jobba! Fiint! :) Detta är schemat för veckan:
Måndag(idag): 21-07 vaken natt
Tisdag: 12-22
Onsdag: 8-21
Torsdag: Ledig! Läkaren kl 11
Fredag 14.30-22
Lördag 9-22
Söndag 9-22

Nu tycker jag att jag uppdaterat skapligt, hoppas ni njutit av ljuuuuvlig läsning ;) Hejsvejs!


RSS 2.0