12e okt

HejHej!

Såg att ni är några stycken som har varit inne och besökt min blogg, så är jag så tråkig att inte skriva något! Fy på mig! Här kommer lite uppdatering till er! ;)

I helgen skulle jag som sagt jobbat, men det blev ju ändrat eftersom det var städdag i stugan jag var tvungen att vara med på. Det gick bra, mysigt att vara ute i stugan när det är mörkt! Tända ljus och en brasa är inte helt fel! I lördags hade jag ont i halsen och igår söndag så bröt en förkyldning ut! :/ Idag skulle jag jobba på ett nytt ställe, men eftersom det är med människor så gillar dom ju inte om man är dyng förkyld så jag fick ringa och fråga om jag skulle komma eller ej. Så jag fick inte komma! Tråkigt! Men det kanske är tur så jag inte smittar alla, dessutom känner jag mig inte helt kurrant! Ska slänga mig i soffan och titta på en film! Sen ska jag laga middag tills micke kommer hem!
En väldigt lugn måndag måste jag säga! Imorgon ska jag träffa Sandra som är hemma nu ett tag!! Ska bli kul! har inte träffat henne på evigheter känns det som!!

Nej nu orkar ja inte skriva mer! ;) Hoppas ni är nöjda ändå! :D


hejdå!

.

RSS 2.0