28e september!

ojoj vad tiden går, och som vanligt länge sen jag skrev här! MEN också som vanligt är att några tappra läsare är inne! Tummen upp för er! :)

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket, en ullareds resa där jag handlade som vanligt massa onödigt, men också mycket kul!! :)
En dubbeldans hann vi med i lördags också! Vi var ett gäng hemma hos mig, sju st! Drack o hade det trevligt, dock kom bara fyra av oss ut på dubbeln, dom andra drog sig hemmåt ;) haha men kul var det!! Ute var det som vanligt samma gamla folk! Men, en riiiktigt lyckad kväll ändå alltså!! :D
För övrigt har jag fått jobb på ett ställe till som är kanon bra!! Jag stormtrivs verkligen! Så nu är jag vikarie på sex olika ställen, det vore ju fan om jag inte fick jobba nu??

Är ju fortfarande singel för er som inte vet allt om mitt liv, dock har jag levt klart mitt singelliv nu, så snart är det dags att bli seriös igen! :)
Träffar en kille som heter Jim! En jätte trevlig o söt sak! :P se vart de leder så att säga! :)

Men, Hejdå! :)

12e sep

Halloj!!

Nu är jag hemma igen! har varit iväg ett varv till Göteborg, varit o kollat på cross med Jim, Erik, Sandra o Jocke! Det var väldigt trevligt! Åt god mat, o på morgonen en hääärlig hotell frulle! Det var fint! :) Kom hem rätt skapligt igår vilket var skönt, när man väl ska hem vill man bara hem! :)
Väl hemma blev det väldigt lungt! Jim kom på eftermiddagen så vi körde in Emma till stan, sen drog vi en pizza o kollade film! Trevligt som vanligt :)

Idag ska jag ner till Farmor och hjälpa henne få bort gräs o massa grenar! Ikväll vet jag inte va som händer, umgås med mamma o pappa som kommer hem från Fjällsvandingen kanske! :)

Hejdau!!

6e september!

Hej igen! Nu är jag tillbaka, ser att några läsare är flitiga  o kollar bloggen varje dag, utan att jag skrivit! Det gillar vi! Så här kommer ett inlägg till er!! :)
Ayia Napa var som sagt helt galet kul, blir att åka dit nästa år med, men då blir det två veckor!! :D Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv, lite grejer kanske, dock skriver jag inte det här! Men jag bara älskar mitt liv, skulle älska det ännnnnnu mer om jag hade ett fast jobb!! :) Men men, sånt är livet!
I veckan skulle jag fjällsvandrat med mamma o pappa, men jag ångra mig. Så jag blir husvakt ons-sön istället!
Helgen då? har haft en nykter helg vilket har varit otroligt skönt!! :D Nästa helg blir nog en nykter helg det med! Funderar på att hänga med Jim o Erik till Göteborg på fredag, kolla cross! Inte min grej, men det är ju med trevligt sällskap så jag tror det kan bli grymt :) Så vi kör nog på det!!

Idag har jag även varit duktig o varit ute o sprungit!! Kors i taket jag vet, men ibland måste man överraska lite!! Nog bluddrat, nu måste jag fixa mig, jobb väntar idag! :)

Hejsvejs!

RSS 2.0