Semester uppdatering!

Hej alla blogg läsare! Här kommer min uppdatering om semestern!
Vi började med att på fredagen när vi slutade jobbet slängde vi oss i bilen mot Sundsvall där Jims pappa o fru bor! Vi åkte fyrhjuling runt redas ö dom äger, en fd millitär anläggning. Mycket fint!! Det grillades o bara pratade! Dagen efter åkte vi på en auktion, där ropade jag in en köksklocka, så fin! Sen åkte vi hem till deras vanliga boende, där åkte jag o Jim till en sandbank hette det, en flod o i mitten var det som en sandstrand. Där låg vi o solade! Sen tillbaka o käka, o sen bubblade vi i en utomhus pool, skööönt! :) Måndagen åkte vi hem till Lotorp igen, med ett stopp på Dollar Store såklart! :)
 Sen var vi hemma ett par dagar, torsdagen blev det en tripp till Ullared! Vi handlade en hel del, men Jim handlade klart mest! :) Så for vi till mamma o pappa i skärgården ett par dagar! Där åkte vi med båten till Harstena o gick runt o titta, la oss o sola på en klippa där, en dag var det toppen väder, då blev det ett par fina klippor med sola o bad! Riktigt underbart!
 Det blev ett varv till skara sommarland med bror med familj, nellie o hennes kustin Amelia, man blir som barn på nytt när man åker karuseller! :) haha
Sen kom jims pappa med fru o hälsade på oss, trevligt! När dom åkte hem så lånade vi min brors husvagn o åkte till eksjö o campa lite, eftersom Jim skulle ha tävling där, jätte mysigt o trevligt! Älskar att campa! :) Sen for vi hem, tvätta, packa om lite. Sen var det dags för nästan en vecka i Rättvik på classic car week! Vi hade även då husvagnen, då var det jag, jim mamma o pappa. Eftersom det är sjukt mycket folk där då är det svårt med boende, så vi fick campa på brandstationen där, perfekt! :) En mycket trevlig vecka!! Såg en fiat 500 som jag vill ha! Det är en jätte liten bil, typ hälften så stor som micris!! :) O sen en bil som man kunde köra ner i vattnet med, då blev det en båt! Dö frän!! :)
Efter det hem o packa upp, tvätta, sen var det dags för jobb igen! :)

Ska se om jag får upp några bilder nångång, kan hända att dom hamnar på fb istället :)
Nu orkar jag inte skriva mer, så hejdå :)


RSS 2.0