Feest! :)

Hej!

Idag ska det bli fest! Snart kommer folket hit och vi ska äta smörgåstårta! Så ska vi vara här i Lotorp och sen blir det utgång på hotellet! Blir nog riktigt kul! :)

Idag har jag, pappa, rickard, anton, micke, elna, alva varit på sjön och anglat! Vi fick ingen fisk, men vi hade kul ändå. Vi busade massor med barnen så Alva somnade i pulkan på vägen hem! :) så sööööta!

Nej nu ska jag hjälpa mamma innan kompisar och allt kommer! Uppdatering om kvällen kommer imorgon! :)



Hejdå!

Ny design!

Hej!
Micke fixade tydligen en bra bakgrund till mig nu! Det blev ju bra! Eller vad tycker ni? :)
Jessica, tack för du kunde hjälpa mig med att fixa min blogg, men nu så duger den här ett tag! Om jag inte lär mig hur jag gör så kanske jag kan behöva lite proffs hjälp ;)

Det blev inte Kina mat idag för en gångs skull, utan vi ska LAGA mat! Och det blir pommes, barbique strips eller vad dom heter, fläskfilé, och micke ska ha bearnaisesås och jag ska ha chili sås!! Längar tills vi ska äta! :)
Vi var ju som sagt på Viberga förut och handlade, bara tråkig mat!! Och lite godsaker fick vi ner i vagnen också! Det sitter vi och mumsar på nu! :)
Ikväll blir det mys och imorgon blir det Lotorp, fixa lite innan gästerna kommer! :)

Jag och siri var på systemet idag också! Handlade en hel del, så tack Sebbe och Nina för presentkortet!! Det underlättade mycket :)

Nu ska jag läsa lite bloggar här, så nu mina vänner hoppas jag att ni uppdaterat! :)

Hejdå!

27/2

Hallå igen!

Skönt med helg!! Ska bara till skolan mellan ett och tre, sen tar jag helg!! Efter skolan ska jag till systemet och handla lite tills morgondagen! Jag läääängtar! Ska bli riktigt kul imorgon!! (hoppas jag) Men kvällen blir som man gör den!


Ikväll ska jag och Micke mysa tror jag, ta det lugnt, laga något gott att äta kanske? Förslag på något gott? Förutom pizza och kinamat! Men det kan hända att det slutar med en varsin påse mat från resturang peking! Inte helt fel inte!! :D


27/2

Hej! Nu har även jag skaffat en blogg! :)

Imorgon blir det utgång på hotellet! Fler som ska dit? :)


Har inte så mycket viktigt att skriva, så jag avslutar nu! :)


Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0