20/7

Har inte hänt så mycket sen sist jag skrev antar jag! Mer än att jag hämtat mina saker som var kvar hemma hos Micke, att slänga nyckeln i postlådan o lämna den tiden bakom sig kändes väldigt konstigt.. Och det blev inte bättre för att en granne på Nanolfsvägen sa "Jag hade hellre behållt dig än tre bilar ska du veta" det värmde när han sa. Så självklart grät jag då! Jag är en väldigt känslig person.. Det känns som sagt väldigt konstigt allt efter fem år ihop, nu är den tiden slut o nu ska man börja om på ny kula.. Blandade känslor, men livet ska tydligen vara såhär!
Idag har jag jobbat sen tog jag, emma o Sandra en promenad i Finspång. Inte varje dag man är ute o går där, vilket folk det finns alltså.. herregud! haha! Imorgon kommer mamma o pappa hit för att hjälpa mig få upp tavlor m.m på väggarna så det blir lite ombonat här hemma! Just nu har jag myskväll för mig själv! :)



Jag ger mig in i spelet, man måste våga förlora för att ha chans o vinna!!


nog bluddrat.
hej!

16e juli

Då var semestern slut idag! Ikväll börjar jobbet igen! Det känns bra att sätta igång igen, har ju haft nästan tre underbara veckor med både väder och sällskap!
Började med midsommar som sagt, riktigt lyckat! Sen åkte jag ut till skärgården o enbart hade det skönt, där ute kom olika trevliga människor på besök! Sen har resten av tiden spenderats här hemma! Mycket häng med Emma o Sandra! Många spontana grejer ploppar upp då, och självklart massssor skratt!!
Nu i helgen blir det 13-timmars lör o sön! Sen ledig måndag, kanske blir en roadtrip då? :P

Föresten, jag och tjejerna har diskuterat lite om vad som kommer hända med våra liv? Mitt liv förändrades över en dag bara, just den dagen jag och Micke gjorde slut. Men nu då? vad händer nu? hur kommer mitt liv sluta? jag tänker olika alternativ om vad som kommer ske. Och det får som sagt framtiden utvisa! Emma har rätt när hon säger att man måste våga förlora för att vinna! Det stämmer.


Nej nu är det färdig skrivet, blir bara för djup känner jag! haha bildbomd kommer snart! När jag hittat nån kabel till min gamla lg mobil. Min mobil har som sagt gått sönder. Ska väl köpa ny, nångång... :)


.

12e juli

Hej!

Just nu ligger jag i sängen o ska försöka sova, nu äntligen börjar det bli lagom temp så man kan sova!! Helt sjukt varmt både igår o idag. Jag borde inte klaga, MEN det är lite jobbigt faktiskt..

Igår ringde Emmas mamma o sa att Emma låg på sjukhus, gick o oroade mig hela dagen för min vän! Åkte in o hälsade på henne direkt efter hon hade ringt, det kändes skönt att få se henne! :) har även varit hos henne idag två ggr, men nu har hon fått komma hem igen! Ska träffa henne i veckan tänkte jag! Efter jag kommit hem från skärgården, åker kanske dit imorgon. Vi får se vad som händer.. :) På fredag är det iaf jobb, tillbaks till verligheten! Har dock varit väldigt skönt med semester! Första på ca 4 år :)


Allt känns bara konstigt, du lever ditt nya liv och berättar det för hela världen, snart ska jag berätta om mitt nya liv för hela världen!

Nog bluddrat om ingenting!
Hejsvejs

11e juli

Lyckad dag som vanligt igår när jag är med Emma! Idag blir det inget spec, träffa lite folk sen, hälsa på Emma!<3

Har så många tankar just nu, så jag stänger ner..
hej!

10e juli

Hej! Tänkte jag ska försöka börja blogga, se om det håller eller ej. Det har ju som sagt hänt lite sen sist jag skrev..
För ca två veckor sen gjorde jag slut med Micke, ett sjukt jobbigt beslut. Men när inte känslorna är lika starka som dom borde funkar det inte. Men efter fem år tillsammans har man upplevt så himla mycket ihop, både sorg, glädje, kärlek och framförallt MASSOR med minnen tillsammans! Micke var min första kärlek och han kommer alltid vara speciell för mig! Jag hoppas att vi kommer kunna förbli jätte bra vänner, just nu vill inte Micke träffa mig och det känns väldigt jobbigt faktiskt.. Hoppas att det kommer funka om ett tag, för jag vill inte annat än att vi ska vara bra vänner och kunna prata med varndra om allt!
Men det har inte bara hänt jobbiga saker sen sist jag skrev.. Jag har flyttat till egen lya! Emma och jag hänger nästan natt som dag, och hon är min bästaste vän ;) <3
Midsommar tillbringade jag, Emma o Alex i arkösund, en rätt urballad helg om man säger så.. haha, men grymt kul! :)

Igår var det utgång på otten, utelivet är inget för mig alltså, det är bara en stor KÖTTMARKNAD alltså!! fy fan. Idag blir det häng med Emma, bla utomhusbio, och kanske ett varv till stan! ;P

Får räcka för denna gång, kommer fler uppdateringar :)
Hejsvejs!

RSS 2.0