15e augusti!

Imorgon far jag och Emma till Ayia Napa för en veckas festande och solande!! Ska bli grymt skönt! Håller just nu på att packar vilket går mindre bra... jag är en människa som tar med mig överdrivet mycket kläder! Just nu har jag packat ner 4 st bikini, säkert 20 linnen, 5 par skor, 4 par jeans, och ja, ni märker hur bra jag är på detta. Jag kommer inte få igen väskan är det värsta.. aja det löser sig alltid!
Efter vi kommer hem är det dags för skogsröj med!! :)
Igår var vi till Grytgöl, någon rockkväll där. Vi hade som vanligt skit kul, dock ballade jag ur lite föööör mycket.. Helt stört alltså..

Mer detaljer än såhär får ni inte era nyfikna jävlar! :D haha
Hejdå!

11e augusti

Hemma från jobbet, igen.. gör inget annat just nu än är hemma o vänder o tillbaka till jobbet känns det som. Men det är pengar o dessutom är det semester nästa vecka!! Då kan man stå ut :D
Igår var mamma och pappa här, dom hjälpte mig få upp tavlor på väggarna! Det ser lite mer ombonat ut här hemma nu! Vilket är skönt :)
Micris kanske ska bli lite pimpad med, Kalle har köpt en ny bil o på sin gamla bil har ett par 17" fälgar jag kanske ska ha på micris! Om dom passar vill säga :P Hon kommer bli feeeet ;) haha
Idag blir det häng med brudarna!!
Hejdå! :D

10e augusti

Ok, det här med bloggande går inte så bra för mig märker jag. Tre veckor sen sist jag skrev, och ändå är det folk inne varje dag o kollar om jag skrivit? Är jag verkligen så intressant??? :O Här kommer iaf ett inlägg till er! :)

Sen sist har det inte hänt så mycket förutom att jag jobbar mycket, festar, också mycket kanske? :/ Men kul har vi! Så varför inte? Man lever ju bara en gång!!
Varit ett varv till Arkösund igen o festat med Kalle o gänget! En lyckad o händelserik kväll! Men kul var det!! Emma och jag spontan bokade en resa till Ayia Napa! Så på måndag bär det av en vecka! Ska bli otroligt skönt att komma iväg och vädret ser ut att bli kanon med! Så det blir bara festa och sola! När vi kommer hem igen är de dags för skogsröjet! INGEN RO INGEN RAST!!!! :D

Nu ska jag återgå till mitt städ!
Hoppas ni njutit av lässtunden, om ett tag ska jag vara lite mer öppen o detaljerad med mitt liv ;)

RSS 2.0