28e

Nu blir uppdateringen tät här...

Igår var det jobb som gällde mellan 10 och 19! Tiden gick fort, så mitt upp i allt ringde mamma och berättade att Kenneth min farbror hade krockat i Risinge.. Läskigt!! Eftersom jag visste ju inte hur det hade gått eller något, det är det värsta. När man inte vet..
Han mådde iaf ok så han var hemma på kvällen igen efter undersökningar, vi åkte och tittade på deras bil som stog på macken, där står den och väntar på att bli skrot. Och när man ser bilen så fattar man att han hade änglavakt!!
Usch usch, idag är det jobb också 14-20, lite lagom pass, imorgon är det 8-13! Lagom det med! Har räknat mina timmar och ligger på gränsen till att bli för många.. Ska verkligen bli skönt att komma iväg!

Det värsta är att jag håller på att bli sjuk.. Förkyld och tjock i halsen.. Ska jag bli sjuk så får jag bli det nu, men gärna inte nu heller eftersom jag har jobb framför mig, men absolut inte när vi åker!! herregud vilken mardröm det vore!
Nej nu ska jag slänga mig på soffan och slappa lite innan jobbet! Hejehej!

26e nov

Hej allesammans!
Här var det ett tag sen man skrev.. som vanligt! Ni börjar väl bli vana antar jag! Ser att det är några som är inne varje dag även fast jag inte skirivit på länge! Det är trogna läsare det! Tummen upp för er! :)

Snart som sagt åker vi till GranCanaria! Det är jag, Micke, emma, kobbe, siri och robban som drar! Ska bli kul och jag är redo! Börjar redan fundera på vad jag ska ha med mig, kom på att solskyddsfaktor till kropp och läpparna kan ju vara bra att ta med, även om jag är emot sånt. Man vill ju bli brun! Men kanske inte bränna sig första dagen! Får ta det lite lungt! Åker som sagt den 4e dec!!! Det är ju snart herregud! :) Bara fem arbetspass kvar, ska bli riktigt skönt att komma iväg med tanke på att jag jobbat häcken av mig nu den senaste tiden, har enbart tänkt på pengarna, men nu känns det att börjar ta emot.. Har inte varit ledig en helg sen jag vet inte när..
Så nu är det dags för mig att ha semester! Ska inte ens tänka jobb! För då, då har Emelie semester!! gööööött! är jag värd nu enligt mig själv :)

Har fullt upp nu fram tills resan ändå! Skönt, slipper man få resefeber!
Så här ser min tid ut som är kvar innan vi åker:
Fredag: Jobb på skopunkten
Lördag: Jobb på hårstorp
Söndag: Jobb på hårstorp
Måndag: Jobb på skopunkten
Tisdag: Packa
Onsdag: Packa, tvätta, städa, lämna tjejerna.
Torsdag: Jobb på hårstorp
Fredag åker vi! Herregud, stress...

Jag ska försöka lova att blir bättre på att uppdatera! Men bara försöka! :)
Nu blir det en kvällsmacka till mammas pojkar


hejdå!

.


RSS 2.0