24/5

Hallå!!

Förstår inte att det alltid ska ta sån tid för mig mellan varje inlägg! Jag glömmer bort min blogg, men jag är inne på alla andra bloggar och tittar om någon skrivit!! Alltid lika kul att läsa, så nu hoppas jag att ni uppdaterat så ja får mig lite ny läsning! För det får ni av mig nu! :) Bättre sent än aldrig! =)
Lite kan jag skyllda på att jag jobbat onsdag, torsdag, fredag och lördag, varit massor folk att handlat nu så jag har varit helt slut i huvudet! Men det är ändå kul när det är lite fart på det hela!

Idag har jag och Micke varit i stugan och klippt gräs! Micke fick tag i grästrimmern och han körde ner så mycket som fanns på vår lilla trädgård! Små fina buskar och allt åkte ner. Fick gå efter och vakta vad han tog ner! Men det blev jätte fint när det var klart så! Skönt nu när det är gjort, känns det bra att lämna det när det ser fint ut!
Vi gick även och tittade lite på tomten vad som ska göras, så nästa vecka ska vi åka upp och sova där, och ta med pappas högtryckstvätt och tvätta bort all mossa på alla stenar, vi ska även storstäda där inne till sommaren! Och även fixa en liten uteplats i morgonsolen där man kan äta frukost! Lägga lite plattor och fixa lite! Kommer nog bli skit fint! Micke han har sina ljusa idéer ibland! Före och efter bilder ska vi försöka ta så ni kan få se hur det såg ut innan och sen efter. Alltid kul att se sånt, vi glömde ju ta före och efter bilder hur det såg ut inne i stugan innan vi började renovera. Ni kan inte föreställa er! Shet asså
Var så himla skönt att vara där ute ett par timmar idag, så underbart väder och allt! Så nu bara längtar jag tills vi ska sova där och styra och fixa till det lite!
Hyr ju ut det även i sommar men ska säga ifrån någon vecka att hyra ut så jag och Micke kan få chans att vara där. Blev inget förra sommaren! Så då mina vänner får ni komma och hälsa på! =)

Imorgon ska jag vara barnvakt åt Elna och Alva! Alltid lika kul! Tisdag är det tvätt och städdag, sen till kerstin för hon fyller år! Onsdag är det jobb hela dagen, torsdag å dagen måste jag vara i Lotorp, morfar kommer med färdtjänsten från lidköping då! Mamma och pappa kommer hem vid fem, sen jobbar jag onsdag natt, fredag blir det väl att sova och även gå ett varv på Finspåns marknaden, alltid samma skit.. Men ÄNDÅ måste man gå en sväng! Finns ju trotts allt godis! :)
Lördag är det utgååång som gäller! Länge sen nu, hoppas kvällen blir lyckad! yes!

Nej nu har jag kramp i fingrarna snart!
Långt inlägg alltså! Hur många orkade läsa hela? Ärligt nu!! =)

Puss på er! :)

19/5

Hej alla glada/ledsna

Idag har jag varit i skolan mellan åtta och nio, sen hem för att tvätta och städa! Även lagat fisk, potatis och dillsås! helt sjukt gott! Sen kom Jessica och Emma hit, jessica var snäll och färgade mitt hår!! Det blev prrriima! Ska färga lite då och då för att gradvis göra det ljusare, får ninte färga för tätt som förra gången när mitt stackars hår blev så slitet!
Så tack jessica för hjälpen! Eftersom det blev så bra nu får du alltid färga mitt hår! ;) naevars!

Imorgon jobbar jag! på kvällen sen pratas det om att vi ska grilla någonstans och så! Får se, hoppas på bra väder!!
På torsdag blir det jobb igen, fredag med och lördag med! Fullt upp med andra ord! Bör även hinna med att komma till stugan snart så vi kan storstäda den! =) Uthyrd snart, och då måste den vara fint städad och så! :)
I söndags morse åkte jag och Micke ut till skärgården! Kom ut vid elva, var skit fint väder, så vi åt lite frukost/fika i solen, sen målade jag och mamma. Micke och pappa byggde en byggställning för pappa ska bygga ut ett ute rum i glas där! Sen tog vi båten och åkte ett varv, fiskade även strömming. Fick massor! Gav bort all fisk eftersom ingen av oss äter strömming, men det är kul att fiska! =) På kvällen blev det grillning och slapp framför tv:n, på måndagen var det dåligt väder så vi höll oss inomhus och spelade massa spel! Plockade lite i skåpen, sånt skit som mamma inte använder som vi ska sälja på loppisen! :P Sen efter middagen åkte vi hem, var inte hemms förns halv nio eftersom vi åkte först till åby sen lotorp för att lämna strömming! Skönt att komma bort ett varv men alltid lika skönt att komma hem igen! :)

Snart ska ja sova tror jag, helt slut! Gick ju upp tidigt med tanke på att jag hade skola i morse!! :/

Så god natt folket!
och Hejdå! :)

14/5

Hallå!

Nu sitter jag här och väntar på att börja göra iordning mig, ska in till stan för vi ska ha middag med jobbet! Imorgon ska vi vara några tjejer från gamla klassen som ska träffas! Alla som läser detta och ska vara med på tjejkvällen, det blir hemma hos Emma rydell klockan sju! Och där ses vi sen får vi beställa pizza eller något tillsammans! :)

Nu ska jag snö lite kyckling rulle av Micke :P

hejdå!

13/5

hej!

Idag fyller min bror år så vi har varit där och grattat honom! Ska ut till hans sommarstuga på lördag så då ska vi fira mer! :P Av oss fick han ett stort jäkla bord med bänk som jag micke och pappa byggt! Han blev så glad så! =) Det var ett riktigt projekt att bygga ihop de där bordet, men bra blev det när det var klart!

Igår gav vi som sagt Gråis en spruta, jag ville ta bort henne innan hon började lida av hennes rossel! Folk säger att det "BARA" är en råtta, men jag säger som så att vi alla prioriterar olika saker, jag kanske kan tycka att det "BARA" är en hund eller "BARA" en häst! För mig betyder mina råttor mycket eftersom jag håller på med dom mycket!. Så ni får tycka vad ni vill! Jag älskar dom iallafall!
Vi hämtade Gråis i en fin liten kista där hon låg så sött, hon var så lugn och fin! Så åkte vi till Lotorp och begravde henne på mamma och pappas baksida, och la lite blommor där också! Älskade Gråis!!

På kvällen sen åkte jag och hämtade en ny råtta eftersom Sakura inte får vara ensam, en råtta måste vara MINST två stycken! Så nu är de två i buren, En ny liten Agnes har vi nu, så liten så liten!

Idag har jag jobbat och nu tror jag att jag har någon slags migrän, sjukt ont i huvudet och spyfärdig!! blää
Hoppas det blir bättre, har en svenska uppsats imorgon på 3 timmar! jises!!
Nej nu ska ja soova!!

hejhej!

.

12/5

R.I.P Gråis 071210-090512


11/5

Jaha, då skrev man här igen då! Nu du Linda ska ja försöka fixa en bättre uppdatering! Du har ju rätt! :) Ska försöka bli bättre!

Idag har jag och Micke varit hos mamma och pappa, fixat med en present till bror heeela dagen! Han läser nog inte här men tänk OM. Så nu får veta vad det är efter onsdag! (om jag kommer ihåg)
Med tanke på vilka som läste, många var duktiga på att skriva vilka ni var, men ja har ett par till som inte skrivit vem du är enligt min statisik! Så kryp fram ut era hörn och berätta vem ni är! :)

Imorgon är det tvätt och städdag igen! Ska även ringa om en tid hos smådjursmottagningen om en spruta för Gråis, hon mår inget bra så vi ska se om hon kan få somna in istället. Det är tråkigt, men hon ska inte behövs lida, då är det bättre hon får somna in innan det..
Sen ska vi köpa två nya råttor, så de dör samtidigt för annars blir det konstigt när sakura dör och allt. Orkar inte förklara så ni kan bara hålla med om att det blir bra! Smidigast så!
Nu ska ja sätta mig framför tv:n och se om det är nått bra, tror inte det så om inte annat kan ja bädda rent i sängarna så ja får undan sängkläderna tills imorogn när tvätten sätter igång!

Imorogn ska även Micke till Kl- Industri. Hoppas han kan få nått jobb, annars har han fått någon månad på teknikbyggarna. Så om inte annat är det alltid nått!

Nej nu ska ja se om det blir tv, eller plocka iordning inför imorgon! :)

Hejdå!

8/5

Hej allesammans! :)

Såg nu på min statistik att den ökat, vilka är ni som läser egentligen? Skriv gärna en kommentar! :P Dom jag tror jag vet är Jessica, Syster, Marina, Marie, Sebbe, Emma kanske?, Elin Mossa? Siri? Sen vet jag ingen mer, så skriiiiiiiv vem du är!!!

Idag är det som sagt Fredag! Göttans! Jag har som sagt hoppat Matten nu, hade bara ändå fått G och då kändes det onödigt att gå kvar. Känns som en tung sten lättat! Pappa är väl inte lika lättad, men just nu vill jag bara må bra och inte göra något som jag egenligen inte vill. Så det så.

Idag ska jag och Micke ut till stugan och kolla till det lite, kanske sätter oss i en varsin solstol och solar lite med. För här i lägenheten finns det minsann ingen Sol!! :/
Imorgon blir det lugnt med, på kvällen ska Emma och Kobbe komma hit, Micke skulle bjuda på mat(?) han menade väl ändå att jag skulle tillaga ändå? alltså är det jag som lagar och han betalar.. Så lite sanning talade han, men det var inte mycket.
Senare på kvällen ska Syster hämtas från staden rättare sagt ifrån Harrys! (pensionär stället)

Söndag vet jag inte vad som händer, hoppas på att Siri ska kunna klippa och färga mig och Mickes hår! Blir vi så fina så fina! :)

Nej nu ska vi ta och dra oss!
Heejdå!

.

6/5

Hej!

Glömde visst skriva blogg efter kyrssningen!
Här kommer en liten uppdatering! Började med att vi kom dit och Vivianne som fyllde år visste inte att vi skulle komma, så när hon satt och åt i matsalen klev vi in och sjöng för henne. 18 pers var vi som kom. Hon blev så glad att hon började gråta! Så det var kul att hon uppskattade det så mycket som hon gjorde!
Sen att kryssningen absolut inte är min grej kom jag på där, fulla människor överallt och liv överallt, fanns ingenstans där man bara kunde sitta och kolla på folk liksom. Jag håller med sussie, att det ska ta ett bra tag innan jag visas på en kryssning igen! Men det var ju kul att träffa släkten.  =)

Efter det har det inte hänt så speciellt mycket, jag har hoppat matten, skulle ändå bara få G, och det hade jag redan liksom, onödigt att ha två! Känns himla skönt att inte behöva stressa mer över det nu!
Jag och Micke ska även flytta ihop nu är det bestämt! Ska göra adressändring och flytta ur mitt rum i Lotorp. VIsst jag har ju "bott" här innan med, men nu är det på riktigt! Nu klpper jag navel strängen, nu ska jag klara mig själv! Läskigt! :P Men det ska nog gå priiima! =)

Idag är det jobb som står på schemat mellan två och sju! Braaa! Nu behövs det mycket jobb om ja ska flytta och allt :P Så om någon som läser detta och kanske har ett fast jobb till mig att erbjuda? RING!!!! ;) Tänk om det ändå vore så enkelt! Bra det skulle vara!
Micke har inte heller nått jobb, dö tråkigt! Finns massa byggjobb i sthlm, han får väl flytta dit under en kort period att jobba. Hoppas den här krisen går över snart alltså..

Nej nu ska jag fixa iordning mig, ska till Gina tricot innan jag börjar jobba för att byta en tröja! Hinna äta måste jag göra innan jag börjar med! Bäst att sätta fart här!

Hejhej!

RSS 2.0