Helluu

I söndags när jag satt och vräkte i mig en pizza fick jag skuldkänslor för första gången. Nu jääklar, igår va ja ute och gick, idag har ja varit ute. Okej det är inte så långt och inte så länge ÄN. Eftersom jag inte rört på mig sen jag spelade fotboll och det var när jag gick i åttan. Visst jag har varit med på gympa lektionerna i skolan. Det är allt. Så ni kan förstå om ja är otränad! Det är sex år sen!!

Men nu, nu är det slut på det!! Nu ska det här röras på fläsket och inte äta så mycket skräpmat! yeeeees! Beach 09! Här kommer ja!! =)

Imorogn ska jag jobba från tio till sju, och inom jobbet får ja min mer än det jag behöver röra på mig på en dag! Går flera mil på jobbet, in på lagret ut från lagret, in på lagret ut från lagret m.m.m.m.m.m.m.m.m.
Och nu är jag trött så nu har jag tänkt att gå och lägga mig! Gött!!



Hejdå!


Sista dagen i fjällen.

Hej allesammans!

Idag är det sista kvällen här i Fjällen. har varit en kanon vecka! Vädret kunde varit bättre vissa dagar iofs, men ändå har backarna och allt varit kanon! Och dessutom har jag orkar åka mycket skidor denna gång! Och idag har vi varit ute och gått. varvet var typ fem km som vi gick. Känns bra nu efteråt, men ja va trött precis då när vi va ute och knatatde.

På onsdagen fyllde Rickard år och vi var i affärerna och handlade lite. Tordagen fyllde Elna år också! Idag har vi tagit det lugnt, ich så skulle jag och Micke åka till Trysil och hälsa på Viktoria och Jonas men då car det tydligen snö kaos där så det blev inget :/ Typsikt!

Imorgon är det hemfärd och på söndagen blir det jobb! Tillbaks till vardagen! Men det känns skönt de med!! :)


Nog med skrivet från mig nu!

hejdå! :)

Fjällen!

Halloj!

Nu ligger alla utslagna i varsin säng och bara slappar, alla är trötta efter all åkning! :)
Igår var vädret bra, idag med på förmiddagen, nu är det snöstorm typ. Kommer massa snö! Imorogn blir det nog en vilodag, jag är heeeelt slut!!! Alla är elaka och säger att det är bra träning för mig! Och det är det ju, men ja är trött ändå! =)
Idag blir det lugnt, Micke och min bror ska till Sälen sen och hämta en hyrbil, bror ska åka hem till finspång imorgon på kurs! Stackars honom! haha

Tore, på fredag kommer vi till Norge!!!!!! =)=)


Men nu ska ja göra som de andra, slänga mig i soffan och slappppppa!

hejdå!

20/3

Idag mår jag inget bra igen :( Kände mig skaplig igår, sen inatt blev det värre igen.. Nu har jag även lock för ena örat så jag hör inget där. Kanske är lite skönt när vi är i fjällen, hör jag bara hälften så bra av när barnen skriker! :) Men dom är ju sötast ändå, även fast dom skriker!! =)

Idag har jag och micke packat så nu är vi så gott som redo! Jag skulle även tvätta min bil, se om jag orkar de senare eller inte. Ikväll åker vi till Lotorp och sover där, och imorgon bitti bär det av! :)

Uppdaterar ikväll kankse, om inte annat i veckan!


hejdå!


19/3

Hej!

Nu mår jag bättre! Skönt! Men är fortfarande tjock i halsen och lite trött. Men MYCKET bättre än igår! Tur att det inte blev långvarigt!

Idag har ja varit i skolan och haft diskussion om flugornas herre. Kunde inte missa det, eftersom jag åker bort en vecka nu! :)

Imorgon är det mycket att göra, först ska jag hämta pappa så ska vi åka ut till min stuga för att titta till det så det ser bra ut. Sen efter det är det skolan som gäller, och sen ska vi packa och åka till pappas jobb för att tvätta bilen. Sen sova, sen åka till fjällllllllllleeen!! Skönt!

Vi har med oss dator och internet så det kommer kanske en uppdatering någon gång under veckan! :)

Nu ska jag mysa med mina råttisar innan jag inte kommer träffa dom på en hel vecka :'(


Hejdå!

Onsdag!

Skulle jobbar idag, men nu är jag som sagt sjuk :/ Feber och så.. blää

Måste bara va frisk tills lördag! Och imorgon måste jag till skolan med, har en diskussion om flugornas herre,så det måste jag gå på ändå, även att ja är dålig..

Idag blir det att ligga på soffan och trååååka! Det är så tråkigt att va sjuk, är redan rastlös dessutom! Ska nog sova lite sen, eftersom jag inte kunnat sova någon inatt knappt.



hejdå!


Måndag kväll!

Och nu var det måndags kväll igen! :) Tänka sig vad tiden går :p

Igår var som sagt agne och viola här, jag fick tulpaner och presentkort på gina tricot! gött!!
Snart börjar halv åtta hemma hos mig, sen familjen annorluna! Bra tv kväll! Efter det blir det sängen eftersom jag börjar skolan imorogn klockan åtta-nio efter det ska jag hämta pappa och köra honom till preem eftersom hans bil är klar nu, tur! Har vi en bil till fjällen!! :)

Sen imorgon vid ett har jag matte prov! Har läst idag, ska läsa imorogn med! Sen efter det blir det jobb på högbyvägen till nio!
Onsdag är det jobb hela dagen som gäller!

Hejdå!

Måndag!

Hej!

Idag är det måndag och Mickes mormor och morfar kommer hit idag för att fira mig! Men vi får ringa och höra med dom om dom vill eftersom jag inte mår bra, illamående, förkyld och varm. Har inte tagit febern, ska göra det sen!
Grejen är att jag absolut inte får bli sjuk nu!!! För imorgon är det prov, sen jobb, onsdag är det jobb och jag behöver ha pengarna!!! Och på lördag åker vi till fjällen! Så detta får inte komma nu!! Det kunde kommit tidigare!! bläää

Igår pluggades det endel, ska plugga senare sen med, måste gå igenom allt tills provet igen! Men det gör jag när agne och viola åkt hem om dom kommer. För om dom kommer måste ja och micke dammsuga och torka golven så det blir fint, och så ska micke baka en kaka, så inte ja håller på med mina händer med basiller på! =D

Uppdatering kankse kommer senare
Hejhej!

Söndag!

Halloj allesammans!

Igår var vi i rejmyre hela dagen! Vi käkade mat där och kollade melodifestivalen och hade det trevligt! Blev nervös där ett tag att ugglas skulle vinna!! Det skulle ju vara skandal, visst låten i sig är ju lite bra men man kan ju absolut inte se henne!  Jag höll på Måns, tycker den låten är as bra! Men den som vann duger gott och väl! :)
Sen åkte vi hem och jag somnade på soffan såklart! skööönt! Gick in och la mig i sängen vid halv ett tiden någon gång! Skönt!
Vaknade som vanligt idag klockan åtta. Det är något fel att jag inte sover så länge, eller så är det att jag känner stress och press! bläää
Idag är det söndag och det blir plugg SOM VANLIGT!!! vi ska även handla, och hinna åka till stugan för att kolla till det lite, skönt at slippa sitta med nosen i dom där jäkla böckerna hela dagen!!

Imorogn kommer Mickes mormor och morfar hit till micke för att fira mig lite i efterskott! :)

Dessutom känner jag stress inför veckan som kommer.. jag orkarintemer!!!
Måndag:PLUGG
Tisdag: Skola sen jobb
Onsdag jobb 10-19
Torsdag skola
Fredag: Skola sen städa, och packa
Lördag: FJÄLLEN!! Ska bli sjukt skönt att slippa tänka på skolan! Ska inte ens tänka på ordet skola då!! :)

På tisdag är det matte prov, som jag definitivt inte kommer skriva vg på och på torsdag är det redovisningar igen.

Förlåt för ett tråkigt inlägg! Men jag känner bara all press!
oh! hejdå!

Lördag!

Hej!

Igår var det skola som gälde, sen var jag och Marie hos Siri och tittade på flugornas herre, vi ska läsa boken i svenskan och då kollade vi på filmen med så vi har ltie att jämföra med! :) Vi fick även paj, jätte god!!

Senare kom tjejerna hit och vi käkade pizza, kollade let´s dance och pratade! Trevligt Trevligt!
Och Micke ringde och berättade att Siri låg på sjukhuset, men vi visste inte vad som hänt, så då blev man ju orolig! Otäckt sånt där!
Nu på morgonen ringde siri till mig och berättade hur läget var. Hoppas du får komma hem snart! Så du slipper ligga länge!
Jag ska snart ringa till henne för en uppdatering! Stackars dig!! <3


Annars idag blir det lugnt, ska fara runt lite överallt idag! Blir nog bra! :D

Hörs sen kanske!

Hejhej!

Plugg

Hallå!

Igår var jag ja ledig från skolan och hade tänkt plugga massor med så fick jag rycka in och jobba på skois! Så det blev inte mycket av! :)
Har gjort lite nu på morgonen ska även plugga sen när ja kommer hem från skolan! Har redovisnig idag i skolan. det gillar vi inte! :) men det ska nog gå bra!

För övrigt händer det inte mycket! Sandur kommer hem imorogn så då blir det mys med tjejerna! :) Kul att träffa sandra, var ju ett tag sen sist!! =D
Lördag ska väl jag och Micke umgås och ta det lugnt! :)

Upptäckte även att blommorna i vardagsrummet vuxit lite föööör mycket, i krukan var det bara rötter överallt, inte ens en gnutta med jord fanns kvar. Så dom måste planteras om snarast så dom får lite jord att växa i. Se hur jag ska klara att planera om en blomma, har aldrig gjort de förut. Stog förut och funderade på hur man skulle göra! :) Så det ska vi prova oss på :p

Nu ska ja plocka undan lite och sen duscha för att sedan ta mig till skolan! :)

Nu tycker jag att det är dåligt med kommentarer här i bloggen! :) Så skriv gärna vem du är så jag vet vem som läser min blogg :P

ByeBye!

..

Hej!

Nu är jag hemma igen efter vår spa helg! Det var grymt skönt!! Vi åkte åtta på lördags morgonen, så kom vi till mjölby, där gjorde vi vårt första stopp på en butik som ligger vid Mc donald´s märkeskläder fast till ett billigare pris! Där gjordes det av med lite pengar, så åkte vi mot tränås! Lämnade bilen och gick sedan i affärer! Då gjorde det av med mer pengar! Syster var nog värst tror ja! Som vanligt=D
Sen checkade vi in oss på hotellet, och fick sedan vår massage, var riktigt skönt, men samtidigt gjorde det ont eftersom jag har så många knölar vid nacken.. Massören sa att det var träning som gällde för mig del för att få bort det. Tack tänkte jag.. :S
Siri när går vi nästa gång? :) haha
Sen satt vi i badet, och så fanns det två bad tunnor och två bastu 50 meter från hotellet typ, skit kallt att gå dit! Men as skönt där! Så där satt jag och Lina ett braaa tag! Sen gick vi upp och gjorde oss fina inför middagen! 3-rätters! De andra tyckte det var gott, men det är lite för fiin mat för mig! Ingen vanlig mat liksom :S Men det är kul att prova nytt ändå!
Frukosten däremot var sjuuukt god! :) Sen blev det hemfärd, och självklart med ett stopp på IKEA!! :D

En lyckad spa weekend! :)

Idag är jag tillbaka i vardagen igen.. tvätt, matlagning, plugg och bllää! Men det är skönt att vara hemma hos sin älskade Micke och råttorna igen! :)


Nej nu ska jag diska också..
Hejdå!


Spaaa!

Halloj!!
Idag var det skola som gällde, fick även reda på uppgiften vi gjorde i svenskan, Vg! göööttt mos! :)
Efter skolan städade vi lite här hemma och sen åkte vi till Siri och Robban för att käka mat och umgås lite! Siri klippte och färgade mickes hår också! Blev kanon! =D
Vi pratade om midsommar också! Öland! =)=)

Imorgon åker jag på spa klockan åtta! Är hemma på söndag någon gång! Uppdatering kommer då, och kaaanske några bilder! :)


Hejdå!

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter jobb och skola! Jag och Larsson har klippt Nisse med! Jag micke och larsson tyckte det blev as bra, men nisse är nog lite tveksam :p haha Men tro mig! Det blev braaa! :)

Imorgon ska jag jobba på högbyvägen mellan 7 och tio, sen blir det skola och så ska jag, siri och marie käka pizza eller nått!! Gooooott! :D

Nu ska jag plocka undan lite efter klippningen! :)

HejHej!

5/3

Igår jobbade jag som sagt hela dagen lång! Var helt slut när ja kom hem! Så jag gick och la mig vid tio, och somnade kort efter det! :P Skönt!

idag ska jag plugga sen ska jag till skolan mellan ett och tre! Och efter det ska jag jobba igen på skois! Jag har mycket för mig nu!
Fredag morgon ska ja jobba på högbyvägen, sen blir det skolan sen lugnt! Kanske ut och gå med micke och siri. Om inte micke vill med så får jag och siri gå om hon har tid! :) Har du det Siri? :)

Och på lördag ska jag på spaaaa med mamma, lina och lotta!! i tranås! Ska tydligen vara fint där! Kommer hem på söndag igen! Och på söndag så ska jobbet till Wieslawa på fika och så! Kul att man gör mycket med jobbet! :D

nog tjatat!
Hejdå!

4/3

Igår var jag och Siri ute och gick!! Skiiiit långt! Jag var helt slut, men nu jäklar ska det här röras på! :) haha eller hur Siri?

Idag är det jobb som gäller, börjar klockan tio och slutar sju! Så jag ska göra iordning mig nu tänkte jag! Kanske skriver nått litet inlägg ikväll när ja kommer hem! :)


Hejdå!


Amy Diamond!

Jag kanske är larvig, MEN jag tycker att Amy Diamons låt som hon sjöng nu i melodifestivalen "This is my life" är så bra! :) Jag kan inte rå för det! =D Dessutom är hon är så gullig!

Idag har det varit lugnt, vi laga potatis, fisk och dlillsås! MUMMA!!! Har även varit i Lotorp en sväng, och polisen stog vid lilängsskolan med laser, där jag åkte dit :/ bläää.
Dom stog även i Lotorp tidigare idag! Är det någon fartkontroll vecka eller nått? Poliser överallt! :) Men det är ju bra att dom finns, även om jag var lite trött på dom när jag  åkte dit :) haha men som sagt, man kan ju inte skylla på någon annan än sig själv :S Så är det! :)
Men hörrni, om ni ser att polisen står med laser varnar ni de mötande bilarna för att visa att polisen står längre fram? Svara gärna! :)

Just nu är micke på träning, han skulle inte träna idag eftersom han är förkyld och allt! Så han kommer säkert hem snart! Träningen började halv åtta, sen han kommer nog kort efter det. Undra om det är nått bra på tv idag då? Familjen annorluna tror jag allt att det är! Det ska vi se!!


Siri! Om du läser det här innan tisdag morgon så hör av dig till mig då! Min mobil är sönder så jag har inte ditt nummer längre! Jag måste prata med dig om morgondagen! :)


Hejdå!

2/3

Hej alla!

Igår somnade jag tidigt som sagt! Och det var skönt, i morse vaknade jag åtta för jag skulle till farmor! hon skulle lära mig baka hennes super goda mackor!! Så jag kom hem därifrån nyss, vi har bakat. Sjukt mycket saker att ha i men sjuuuukt gott!!! :D Mícke har redan smällt i sig två, och jag en! :)

Idag blir det lugnt, vi ska laga nått att äta sen så ska vi åka iväg och handla skinka, för det glömde vi sist! :)


Hejdå!

1/3

Och nu var det mars, redan! :) Kollade i min kalender nyss och insåg att det bara är tre veckor kvar till fjällen!! :) kuuul!

Igår var det som sagt fest! Började med att lite kompisar kom hit, och jag fick några paket! tack mina vänner!! ;):)
Det var trevligt, mina syskon och faster, kusin var också med! Så det var blandad ålder och allt! En liten uppvärmning till hotellet, för där var det verkligen blandning! :)
Träffade många man kände ingen! Sånt är kul! Så Erica om du läser det här! Det var kul att träffas! :) Synd bara att inte Viktoria är hemma så hon också kunde varit med!! :D Men det blir fler gånger!

Jag tog taxi till lotorp inatt så jag kunde hjälpa till att städa idag, jag blev väckt sju imorse när Elna kom in och väckte mig för hon trodde jag var Lotta (elnas mamma) efter det somnade jag om, och sen började Anton köra med sin bil! Och då vaknade jag igen, så då gick jag upp! Men det gjorde inget att dom väckte mig, man kan ju inte bli trött på dom, eftersom dom är ju så söta!
Så jag gick upp vid halv åtta och käkade frukost, och så började vi städa efter gårdagen! Så nu är allt klart, bara datorn som ska upp!

Ikväll blir det Beck och tidigt i säng, med tanke på att jag inte sovit så mycket i natt! :)

Men tack familj, vänner och släkt för gårdagen! Det var roligt!! =D


Hejdå!

RSS 2.0