OTURSDAG!!

Halloj!
Idag jobbade jag på skopunkten! allt var frid och fröjd. Åkte sedan till innerstan för att köpa en present åt kusin sebbe som fyllt år, tänkte han kunde få den på kryssningen! När jag kommer fram till kassan för att betala finns inte mitt bankomatkort i plånboken! PANIK! Ringde till skois, och där låg det. tur! Skulle sedan åka att hämta det för att sedan kunna åka tillbaka. Så jag åker mot skopuntken igen, och det var sån jäääävla kö överallt, så bilen va dö nära att koka, 95 grader var den uppe i, och en bil kokar vid 100 grader. Så jag fick stanna bilen ett tag, åkte ett tag sen fick jag stanna igen, sen in på skopuntekn hämta mitt kort och åkte för att tanka. Tankade i bilen och satte mig och åkte iväg för att köpa en glass. När jag ska gå ur bilen skulle jag ta min plånbok, som var borta!!! Då hade jag glömt den på macken, så ett gammalt par följde efter mig och gav den till mig! TACK ÄRLIGA MÄNNISKOR!!! att det finns sånna är ju konstigt!
På väg hem stog polisen på nya vägen, det hade bara fattats att jag råkat komma i lite för hög fart med!! Efter detta var jag så gott som gråtfärdig, jag bara orkade inte med mer skit, så present till Sebbe man får vänta! =)


Nu har jag varit hemma och lugnat ner mig, skönt! Har packat lite inför morgondagen, ska på kryssning med släkten!
Återkommer när jag är hemma!


Hejsvejs!

.

26/4

Igår fyllde som sagt Micke år!
Började med att hans släkt kom hit och fick smörgåstårta och fika, lite rörigt och så med mycket folk i en liten lägenhet. Men det gick skapligt ändå! Min sida kommer lite senare för att fira Micke! Blir bra! :)
Efter släkten gått kom kompisarna, fullt hus och då menar jag fullt hus blev det!! Herregud! Tur att vi hade lånat Linas alla pallar, blev många extra sitt platser! Jag var nykter men det var kul ändå =) Efter alla gått ut var Becka och Emma kvar för att hjälpa mig städa! Vi började plocka ihop alla flaskor och burkar, sen skulle vi åka till returpunkten, men när vi kom ner för halva trapphuset hade någon av Mickes "kompis" hällt öl ner för heeeela trapphuset! Det bara stank!!! Så vi fick ställa allt utanför sen upp och hämta mopp och vatten för att sedan börja moppa hela trapphuset! Det mest gick nog bort, men inte det som hade kommit på alla mattor på väg ner. Så det lär nog Micke få klagomål på! Idiot säger ja bara till den som gjorde det! Jag var flyy förbannad igår efter detta! Är fortfarande arg! Dessutom hade någon sönder våran bästa duschhandduk som är köpt i Ullared! Så nu måste jag vänta ett år innan ja kan få köpa en ny!!!!!!!!!!!!!! :@
Moppat golv och städat toan gjordes också inatt.Sen kollade vi på tv men jag somnade, vaknade sedan klockan fem i morse, då var det ljust här i vardagsrummet. Så då gick jag in och la mig, och vaknade nu halv tio igen!

Idag är det jobb som gäller! mellan 12 och 4! Tur att det inte är så länge, måste hem och plugga efter jobbet!


Hejdå!

.

24/4

Ullared var helt underbart! :) Handlade en hel del, inget onödigt i mitt tycke!! Gardiner, lampor, present till Micke, schampoo, balsam, tvål, ansikstvätt, och lite mer av sånna saker, bästa köpet iår blev iaf mina två linnebyxor! ett par vita och ett par beiga endsat 99 spänn styck! Det var dom lätt värda! :)

Idag har jag varit i skolan, och gjort tre smörgåstårtor tills imorogn när Micke fyller år! Kommer massa släkt hit, så vi har fixat hit ett bord och massa pallar! Så nu ska ja städa råttornas bur tänkte jag så det är fint hos dom tills imorgon! :)
På kvällen imorgon blir det fest, jag ska inte dricka nått eftersom jag ska jobba på söndag morgon, men jag går nog ut ändå, kan va lite kul ibland! :P

Nej nu är det bäst ja sätter igång så jag är klar med buren tills Micke kommer hem från sin match!


Hejdå!


.

21/4

Imorgon åker ja till Ullared! Kuuul! =)

Idag har det varit mycket tårar, väldigt jobbigt! Men skönt nu i efterhand när vi pratat ut om allt! Kära läsare, tro nu inte att det är jag och Micke som haft ett snack, nej. Utan jag har haft det med mamma och pappa! Kan göra en liten sammanfattning till er.
De tycker att ja ska läsa vidare och så för att jag ska ha en stadig grund och ett bra jobb! Ni fattar, de vill mig väl. Men nu är jag så hiiiiimla omotiverad och vill därför inte läsa vidare just nu. Utan nu vill jag bara jobba och tjäna pengar! Jag har inte velat säga det till dom innan att jag inte vill läsa vidare, men idag gjorde jag det. Jag har inte velat säga något till dom för jag trodde dom skulle bli arga (?) hur jag nu kunde tro det.. haha
De ville absolut inte tvinga mig eller så, de trodde att jag själv ville. Så nu ska jag jobba, och hoppas att jag ska kunna få mer jobb på skopunkten! Så ska jag läsa vidare sen när ja känner för det. Så sköönt att bara prata ut om allt detta som jag gått och bärt nu på hur länge som helst! Vet inte varför jag inte vågat säga något innan, jag är knäpp! Men det är absolut in mamma och pappa! Snälla så! Känns otroligt skönt nu! En stor sten som lättat..
Så tack mamma och pappa för att ni förstår! (inte för att de läser detta, men ändå) =)

Imorgon blir det som sagt Ullared! Och jag väntar! Ska upp kvart över tre inatt, så ja ska lägga mig och sova nu! Känner att det behövs! :)

Här Sebbe fick du ett Inlägg, kanske inte så intressant, men det är iaf ett inlägg ;) haha

hejdå!

17/4

Uppdatering idag igen!! Kors i taket!

Varit i skolan idag och pratat betyg i Svenska! VG rakt igenom! Gött!! Svenska gillar vi, inte mattte!!!!! :)
Idag har jag bestämt att inte plugga! Gör det på söndag istället! Räcker med skola för idag känner ja! Ska till skolan snart igen för att ha Matte, sen är det helg!!

Imorgon ska ja jobba mellan 9-21.30! Bra pengar! :)
När jag kommer hem från skolan blir det att städa hos tjejerna och i lägenheten! Helgfint! Efter det blir det belöning! Pizza!!! :)

Grattis Elin till Körkortet!!

Nog med uppdatering nu!

.

16/4

Hej!

Här var ett tag sen man skrev! Har varken hunnit eller haft ork.. Just nu är jag sjuuuuuuukt skoltrött! Dagarna består av plugg, men ändå känner man sig stressad när sista inlämnings dag är :/

Det har varit påsk sen sist jag skrev! Det har blivit mycket påskmat och påskgodis! Gött!
Började med påskmat på långfredagen, då var vi hos Kerstin och Anton var också med, sötnos va han åt! :) Lördagen var vi tjejer ute och Micke var på Elmia. Söndagen var lugn på påskmat!
Måndagen var vi hemma hos mamma och pappa och åt mat, alla barnen kom då! Full fart med andra ord! =)

Resten av veckan har det pluggats och varit i skolan, likaså idag! Efter skolan ska jag vara barnvakt åt Anton! Och mamma åt Elna och Alva. Så då blir det full fart igen! Skönt att slippa sätta sig med böckerna direkt efter skolan, det får ja göra ikväll när ja ska till SIri för att se om vi kan bli nått klokare på matten!! :/ bläääääääääää. Mitt VG i matte kan ja glömma, så nu går ja kvar på matten, kan va bra att repitera lite :P


Nej nu ska ja duscha, sen skola!

Hejsvejs!

6/4

Hej!

Nu har jag har börjat min vårstädning. Igår putsade jag fönstret i köket och satte upp nya gardiner. Idag putsade jag fönstret i sovrummet och satte upp nya gardiner. Tog även ner de gardiner ja satt upp i köket. Blev inte så nöjd med de andra! Ovant med heel vita gardiner!
Och imorgon kör vi vardagsrummet! Senare blir det grovstädning i alla hörn, men det blir mer framåt Mickes födelsedag när all hans släkt kommer! Innan dess blir det vanliga vecko städningar med dammsuga, damma och moppning m.m.
Har fortfarande inte bestämt vilka gariner ja ska ha i vardagrummet. Kan inte bestämma mig.. jobbigt!!

På onsdag ska ja jobba på Skopunkten och på torsdag ska ja jobba på högbyvägen! Fredag ska jag och Micke vara barnvakt till Anton! Då ska vi även till Rejmyre för att äta påskmat! :)

Nej nu måste ja kolla på spårlöst! :)



byebye then!

Torsdag!

Igår var det första April och jag trodde inte på mycket som någon sa igår när ja jobbade! Tills ja kom hem.. Läste malins bdb där hon skrivit att hon blivit av med körkortet typ.. och jag gick på det... haha typsikt! :) Men så är det ! :)
Nu sitter ja och väntar på att klockan ska bli åtta som den är nu så jag kan ringa sjukhuset och boka en tid för att spola öronen, hör inte ett smack på det ena örat och lite sämre på det andra. Och det är sjukt jobbigt...

Idag måste ni även kolla i reklamen, ja kommer hem till er i den idag! Svepet, reklam för skopunkten! Missa inte de :p

Nej nu ska ja ringa!
hejhej!

RSS 2.0