13/6

Och detta inlägg är till Jessica som klarade sitt körkort i Torsdags!

GRATTIS!!! :D


13/6

Hej!
Har inte hunnit uppdatera så mycket denna vecka, det har varit mycket jobb! :)
Men i tisdags efter jag sovit efter natt jobbet så följde jag med pappa till Linköping för att kolla på en båt som pappa skulle byta med eftersom vi ska sälja våran båt. Han som skulle köpa våran båt hade nog inte dåligt med pengar utan det visade sig att han hade ett flygplan! Så jag och pappa fick åka med ett varv! Asså det var så jäääävla coolt! Det var inte samma sak som at flyga vanliga SAS flygplan! Det är var roligare! Vi tre satt där i med skydd för öronen och en liten mic så vi kunde prata med varandra, det är en sak man måste prova! Pappa var som barn på nytt när han fick hålla i ratten och styra flygplanet! :) Helt otrolig känsla!

På onsdagen bar det av till Ikea med mamma! handlade en del som vanligt! :) Torsdag och fredag har ja jobbat hela dagen! Och idag är det styrelsemöte med stugföreningen som jag måste på. Vet inte vad jag ska göra där men alla var tydligen tvugna att komma. Tråkigt! Efter de ska ja till stugan för att klippa gräs och fixa lite! Nya hyresgäster kommer imorogn som ska stanna över midsommar.

Ikväll blir det utgång eftersom det är stundent här i Finspång! Grattis till er studenter! :)

Nej nu ska jag fixa mig!
Hejhej!

9/6

halloj! Nu är klockan lite över halv tre på natten och jag jobbar! Började nio igår kväll och slutar sju nu på morgonen! Det har gått bra än, har kollat på tv och suttit vid datorn, gjort lite bestyr som ska fixas under natten! Lite saker kvar att fixa! :) Imorgon ska jag sova, sen ska jag ev följa med pappa för att kolla på någon båt pappa skulle få eftersom han sålt sin andra.. Trött jag blir, den röda som var såååå fin!!!

På onsdag ska jag och mamma ev till ikea. Alltid lika kul! =) Sen pålördag är vi ett gäng som ska till hotellet och käka, eller så ska vi va hemma hos micke, inget bestämt till 100 än! Men det fixar sig alltid!
För er som inte pratat med mig så blonderade jag håret i helgen, på lördag blev jag orange, och då menar jag orange! Så på söndagen färgade jag igen, detta resultat blev GULT!! så jag fick färga en gång till igår kväll, brunt men det blev lite grönt! Snyggt! Så imorogn ska ja färga brunt en gång till. och när lönen kommer ska ja gå till siri för att färga mig, och ev klippa så slitet som det blev nu efter all färgning!! Jag som var precis nyklippt.. jobbit!!

nej nu ska ja fortsätta med mina bestyr! :)


hejdå!

3/6

Idag är det den 3e juni och det är Siris födelsedag! Grattis Siri!! =)

Igår klippte Siri mig, kort i nacken sen har jag två långa "pager" som hänger längst fram som jag kallar det. Om ni som vet hur Emma hårsmar såg ut i håret förut så ser jag typ ut så! :)  Tyckte det var snyggt! Och kul att prova något annat nu än den valiga pagen ja brukar ha! :) Live ovant än, men det tar sig nog! =)

Imorgon ska ja och Micke ut till stugan och styra! Vi ska bla högtryckstvätta alla stenar på tomten, hinner nog inte med alla, men en bit på vägen kanske, vi ska klippa gräs, storstäda inomhus, grilla och myyyysa! :) Ska bli skönt att komma ut dit lite! Kommer hem på fredag eftermiddag/kväll beroende på hur mycket vi hinner imorgon! :)
Nu ska ja lägga mig i sängen och skriva en lapp på allt som ska packas ner i matväg imorgon så vi inte glömmer nått! :)

Hörs på fredag kanske, annars på söndag kväll möjligen, jobbar både lördag och söndag 7-20! Långa dagar men braaaaaa pengar!! =D


Hejdå!

1/6

Redan Juni! Snart ett år sen ja tog studenten! Var tog de året vägen? Tiden går fort alltså!! Låter som en gammal tant, men går tiden såhär fort så är jag snart en tant.. Herregud!

I lördags var det fest! Först var vi hemma hos Siri, det var jag, emma, siri, jessica och Marie! Det var jätte trevligt! Tycker jag att vi måste göra om!! Efter de tog vi taxi till centrum, masssssor folk på hotellet! Men det var riktigt kul den här gången faktsikt! Brukar tycka det är tråkigt oftast! Men inte denna gång! :) Bra det!
På söndagen sen åkte vi till lotorp för att ira mamma på morsdag! Trevligt!
Idag har ja varit i lotorp med morfar, han är ju här på besök! Han åker hem på onsdag då hade han varit en vecka! Han är sköön! Skarattar sådant åt honom! :D

Idag var det en kille som drunknade i gron här i finspång. Så hemskt alltså.. På ett ögonblicks sekund kan det förändra någons liv. Stackars släkt och vänner till denna pojke. När en sån här sak händer så tänker man att man ska ta vara på sin familj, släkt vänner m.m men det ska man ALLTID tänka! För sen kan det vara för sent.
Nu blev jag lite djup, man får många tankar när sånt här händer..

Borde städa hos råttisarna, men jag har ingen lust nu.. blää
Imorgon är det tvätt och städdag!!
Hejdå!

RSS 2.0