25e november

måste skriva idag igen eftersom jag såg att det var huuur många som helst som läste bloggen igår när den var ny uppdaterad! Så här kommer en till! :)

Igår skrev jag att jag skulle till Jim, jag gav mig ut i ovädret, sjukt halt på rejmyre vägen! När jag kom in i Rejmyre drog jag en pust att jag och micris kommit fram utan skador!! :) Väl där gjorde vi lite advents fint! Så mysigt så! :) Somnade tidigt även igår, helt slut!! Vaknade sent idag, som vanligt när jag är ledig :O Bäddade rent där hemma,plockade lite och gick ut o skotta snö! Det som är så kul, då kom granne Nr 2 o pratade med mig, nyfikna rejmyre bor, fast väääldigt trevliga!! Nu är jag hemma igen, ska bort till mamma sen o umgås lite med henne! :) länge sen nu!

Tillägg: JAG ÄR KÄÄÄÄR!!! :D

24e november

Hej alla glada människor i det underbara vädret!! :)
Kom precis hem från jobbet, jobbar som vanligt för fullt! Denna månad 165 timmar, och jag älskart! :D Igår gjorde jag advents fint här hemma i lilla ettan! Blev väldigt mysigt måste jag säga! På kvällen kom jim hit och vi slappade o möös! <3 till den mannen alltså!!!
Imorse började jag jobba före honom för engångs skull, och nu när jag kom hem från jobbet hade han diskat och fixat här hemma, det var så fint!! Hur snäll får man vara?? Underbart! :)
O ikväll ska jag till honom, fixa upp lite advents pynt där hemma med, han gillart inte lika mycket som mig, därför kan jag få hjälpa till!! :D

För övrigt har jag tagit bort min leverfläck, det gjorde sjukt ont, men oj va stolt jag var när det var gjort!! :D Nu har jag ett plåster på halva magen i väntan på att det ska läka nångång!!! tålamod Emelie......
Men nu har jag inget mer tålamod till detta inlägg..
Så hejdå! :)

.

17e november

Hej mina läsare!
Just nu jobbar jag vaken natt, slutar sju imorgon bitti. Hem o sova ett tag, sen till läkaren halv elva, "operera" bort min leverfläck, och när det är gjort kommer jag vara sjukt stolt över mig själv!! Denna leverfläck har hängt över mig ett x antal år nu!!!
När det är gjort går jag på ett dygns pass! Går av torsdag eftermiddag, då blir det att åka till Rejmyre, invänta jim och mysa!! Får inte sova med honom på två nätter nu, mycket jobbigt när man är van att alltid få sova med sin kärlek!! Men jag ska överleva till torsdag, för sen får vi sova med varandra som vanligt!! :)
Blir kanske mycket prat om Jim här i bloggen, men jag är ju kär o kan därför inte låta bli! Passar det inte er kan ni dra! För det är såhär jag är! Så därför kommer det lite mer Jim! HA!
Har nu träffat Jims dotter Nellie! En jätte mysig tjej, och hon verkar gilla mig! Eftersom vi inte hann ses så mycket förra helgen när Jim hade henne kommer hon en extra helg! Nu på fredag - lördag! Se vad vi ska hitta på för skoj! :)

Nu står det väldigt still i kolan på mig vad jag mer kan skriva?
nej kommer inte på nått mer, så hejdå! :)

11e november!

Snart är det första advent och jag längtar!! Tycker det är så mysigt med all snö och kyla som är just nu! man får mysa ner sig i soffan och dricka julmust o äta skum tomtar! Underbart!! :)
Förövrigt har jag träffat en kille, Jim som jag skrivit om innan i bloggen. men då har ingen varit officiellt, nu är vi iaf ett par! jag är kär och galen och det känns så rätt! Ni kan tycka att det är tidigt att gå in i ett förhållande nu några månader senare efter att jag varit ihop med Micke i fem år. Tyck då det, för jag känner att jag inte gör något fel i det här och då är det rätt för mig. Visst det finns saker jag ångrat mig i efterhand jag gjort, men vad ska jag göra? (har inget med jim eller micke att göra) man måste leva i nuet, och det gör jag!!
Micke och jag är kompisar och det känns bra med det! jag hoppas att vi alltid kommer ha kontakten med varandra o följa varandras liv med nya förändringar. Micke kommer alltid betyda mycket för mig! Han är min första kärlek och vi hade fem år tillsammans som ingen kan ta ifrån oss!
Allt detta känns väldigt bra och jag mår jätte bra! Skulle kunna fördjupa mig massa mer, men det är många som bara är nyfikna som är inne o läser, och ni ska inte få smaska på mer godbitar! haha till er! :P

I helgen blir det släkt träff! Det ska bli härligt att träffa den galna släkten man har! :)
Ikväll bär det av till mitt andra hem, hos Jim! Myyyyys <3

ha en fin kväll mina läsare!
hejdå!
.

RSS 2.0