Fjällen!

Här kommer en uppdatering från fjällen! Lägger in lite bilder här från fjällen för att tagga till Faster som snart kommer hit med sin familj! Så se o njut! :)


Här är en bild på Tandådalen som vi tog i lördags när vi kom upp hit. I väntan på att vår pizza skulle bli klar!


Kvällsmys i stugan!


Jim åkte och paxade plats till oss i backen, så vi kunde grilla hambugare till lunch!


Från vänster, pappa, mamma jag och Jim!


Jim jag o mamma sitter o solar oss! :)


Efter en HELdag i backen var jag heeeeelt slut!! Det var faktiskt synd om mig här!! :)

Så Ann, välkomna hit! Ses snart!! :)

13e mars!

Hej alla glada!! :)
Hoppas allt är bra med er! Här är allt toppen! Livet leker verkligen! Vet nu varför? Jo för jag har världens bästa pojkvän, familj o vänner! Fått ett fast dagstids jobb, o bor i drömhuset! Hur underbart är inte det?? :D

Idag gör jag däremot det som är lite tråkigare, städar övervåningen o trappan, tvättar massa sängkläder o handdukar. Det tar visst aldrig slut, men som tur är! Så älskar jag att tvätta!! :D När Jim tränat klart med crossen så ska vi åka in till stan! Vi ska nog köpa en snygg spegel jag sett ut som kommer passa fint i sovrummet när det ligger på övervåningen! Så ska vi äta nått gott där inne och tvätta jims cross på hans jobb! Sen ikväll blir det slapp med min underbaraste! Jag fattar faktiskt inte hur man kan va såhär kär? Det är verkligen perfekt det här, vi har inte bråkat EN ENDA gång o vi har det väldigt kul ihop! O Om två veckor ska vi åka till fjällen en vecka! Sitta på toppstugan o ta en varm chocklad o utdela en puss till varandra. underbart!
Har sagt det förut och jag säger det igen för jag vet att det är folk som har åsikter, jag pratar mycket om Jim här o passar det inte dig behöver du inte läsa! Men eftersom jag antar att du är så nyfiken så måste du läsa ändå! Men då ska du heller inte ha åsikter! HA! :)
Nu ska jag ta o fixa mig lite så jag är klar tills Jim kommer hem!

PUSS PÅ ER DÄR UTE! :)

RSS 2.0